~ F L A T C O A T E D    R E T R I E V E R ~

2008

Händelser och Resultat

Händelser från andra år finns här!

2016   2015   2014   2013   2012   2011   2010   2009   2008   2007   2006   2005   2004   2003

Mekko, Coatfloats Marimekko, med matte Ingela Karlsson har tävlat i lydnadsklass två, och tagit hem ett 1:a pris på 160 poäng, och detta trots en 0:a i protokollet!

----------

Koffi, Coatfloats Latte Inferno, med matte Lena Orre startade i lydnadsklass 1 i Veberöd den 6 december. Resultatet blev 166 poäng och ett förstapris!

----------

Lydia, Coatfloats Corona med matte Inger Åhman har idag, på sin blott 4:e start i lydnad, blivit uppflyttade till Lydnadsklass Elit, genom förstapris och klassvinst på 276,5 poäng!!

----------

Chili, Coatfloats Chili Chocolate med matte Ulrika Andersson har debuterat i utställningsringen där det på första försöket blev ett 1:a pris i juniorklass!

----------

Den 4:e november hade Coatfloat flera deltagare på Särskilt Jaktprov i Bosarp. Både Coatfloats Chanel och Carina Reinhold samt Coatfloats Demitasse och Göran Hansson fick 2:a pris, medan Coatfloats Marimekko och Ingela Karlsson slutade på ett 3:e pris! Domare var Janne Stihl.

----------

Hela Coatfloat-startfältet från ökl WT i Arrie den 2 november


1. Coatfloats Demitasse och Göran Hansson

3. Coatfloats Chanel och Carina Reinhold

4. Coatfloats Cohiba och Göran Funck

6. Coatfloats Corona och Inger Åhman


Demi, Coatfloats Demitasse, med husse Göran Hansson var en av de sex startande Coatfloat-hundarna på WT i Arrie den 2 november, och slog till med att vinna öppenklassen!! "Enligt obekräftade uppgifter" som det brukar sägas i medierna, så fanns inte mindre än 4(!) Coatfloathundar bland de sex första i ökl! Samt ytterligare startande i nkl! Ni som var med, släng iväg ett mail så vi får med även era resultat!!!

----------

Carpe, Coatfloats Fly With a Carpet, med husse Lennart Nordin jobbar upp sig undan för undan. På dubbelprovet i Jönköping den 1-2 november tog han ett 2:a pris i Elitklass på lördagen, och ytterligare en på söndagen. Enligt Carpe hängde 1:an i luften, men en dirigeringsmiss förvandlade den till en tvåa... De två är nöjda, fast det var det svinkallt i vattnet....

----------

Mekko, Coatfloats Marimekko, med matte Ingela Karlsson startade Apellklass Rapport en 26 oktober, och blev uppflyttad till lägre klass på 284 poäng!

----------

Stella, Coatfloats Stella McCartney, med matte Karin Lind startade på jaktprov den 20 oktober, och tog inte bara ett 1:a pris i nkl utan blev också provbäst!!

----------

Carpe, Coatfloats Fly With a Carpet, med husse Lennart Nordin har startat på Working Test i Stättared. Resultatet blev en hedrande 3:e placering i elitklass, samt Guns Choice Dirigering!

----------

Carpe, Coatfloats Fly With a Carpet, med husse Lennart Nordin har varit igång på jaktprov igen. Den 4 oktober var det dags för Väse och första starten i elitklass! Carpe och Lennart tog hem ett tredjepris. Enligt egen utsago är de nöjda, men kan bättre :-) så vi ser fram emot kommande starter!

----------

Inger och Lydia vid dubbelmarkeringen

Rapport från jaktprov på Nordsjälland, den 14 september


Vi var ett gäng på fem som var över till Nordsjälland på jaktprov med våra Coatfloat-hundar idag: Maria med Bailey i nybörjarklass. Göran med Demi, Tina med Coffie, Björn med Cuba och så jag med Lydia i öppen klass. Alla kom hem med pris!!


Lydia fick så bra sparring av Coffie, att hon tog hem ett 1:a-pris!! Så roligt!!


/Inger


Hela Coatfloats resultatlista ser ut så här:

Maria & Bailey - 3:e pris

Björn & Cuba - 3:e pris

Göran & Demi - 2:a pris

Tina & Coffie - 2:a pris

Inger & Lydia - 1:a pris
Maria får kritiken genomgången
Hela Coatfloatgänget

----------

Carpe, Coatfloats Fly With a Carpet, med husse Lennart Nordin startade på jaktprovet i Glasriket och kammade hem sin sista 1:a i ökl, och tar nu steget in i elitklass!

----------

Chanel, Coatfloats Chanel, med matte Carina Reinhold startade även de på Lärkesholm den 6 september, och fick ett tredje pris.

----------

Lydia, Coatfloats Corona, med matte Inger Åhman startade på jaktprov på Lärkesholm den 6 september, och fick ett 3:e pris och godkänt spår.

----------

STORT GRATTIS till alla duktiga ekipage på årets Flatmästerskap!! Här är resultaten:


Maria och Hassel

UKL   

.............

Maria och Hassel ..........


C. Criollo 45 p

C. Nonstop 43 p

C. Chocolate Hazel 38 p

NKL   

C. Marimekko 82 p

C. Caffe Bailey 80 p

ÖKL   

C. Demitasse 86 p

C. Fly With a Carpet 82 p

C. Corona 66 p

C. Cappucino 59 p

EKL   

C. El Basso Megaflyer 52 pLydia och fokuserad Inger under transport till nästa station

Lydia och fokuserad Inger (th) under transport till nästa stationLydia på väg in

Stickan riktar in Basso

En stolt uppfödare klappar om Basso


Skytt ger instruktioner till Ingela (med Röjja) och Göran med Demi
Maria & Bailey, lättade när det är över


----------

Carpe (C.Fly With A Carpet) med husse Lennart Nordin är i farten nu, och spårade fram ett 1:a pris på sin första start på viltspårprov ökl i Knäred den 22 juli

----------

Workingtest i Osaby den 19 juli


Demi (C.Demitasse) med husse Göran Hansson kom på 2:a plats i ökl av 24 startande

Lydia (C.Corona) med matte Inger Åman landade på 10 plats på debut i ökl

Carpe (C.Fly With A Carpet) med husse Lennart Nordin, startade i ekl och kom på 2:a plats.

----------

Avslutning på Chokladkullens valpkurs   


Gunilla (t.v) med Isak och Erik, och Maria (t.h) med Bailey och HasselCamilla & Criollo

Kerstin med Astrid tax och Nisse flatJonas & Anthon----------

Vinnare av Coatfloats Vandringspris 2007 är:

Gunnilla Ivarsson, med C.Eisak Megaflyer!


Vinnare av Coatfloats Cup 2008 blev

Maria Wendeler med C.Caffe Bailey


Stort Grattis!!!

----------

Hedvig, C.Las Cabrillas, med matte Ing-Mari Lindh kom den 15 maj hem efter åtta dagar på nationell och internationell RHFU (RäddningsHundFörarUtbildning), med godkänt resultat och titeln TJH i bagaget.

----------

Mekko, C.Marimekko, med matte Ingela Karlsson är i farten nu, och slog till med 170 p och ett 1:a pris i lydnadsklass 1 den 10 maj.

----------

Helgen 3-4 maj var en framgångsrik helg för Coatfloat-hundarna!


Lydia, C.Corona, med matte Inger Åhman kammade hem 1:a pris i nkl jaktprov, och blev dessutom provbäst!


Mekko, C.Marimekko, med matte Ingela Karlsson, tog också de ett 1:a pris i nkl, och detta på första jaktprovsstarten. Och och blev näst bästa hund!!


Stella, C.Stella McCarthy, med matte Karin Lind och Salsa, Coatfloats Mulberry, med matte Helena Siller fick varsitt 3:e pris på sina starter.


Demi, C.Demitasse, med husse Göran Hansson, startade i ökl och fick ett 2:a pris.


Chili, C.Chili Chocolate, har gjort debut i vänstervarv på inofficiell utställning i Landskrona, där hon fick en 1:a med HP och blev BIR-valp!!

----------

Stella, C.Stella McCarthy, med matte Karin Lind, och Kavu, C.Esprit, med husse Martin Andersson har båda varit iväg under helgen 27-28 april, och gjort MH med godkända skott!

----------

Vi hälsar Jonas välkommen tillbaka som valpköpare i kenneln, och önskar honom Lycka Till med sin lille Anton!

----------

Stella

Stella, C.Stella McCarthy, med matte Karin Lind deltog söndagen den 13 april på FRK Bergslagens Working Test i Västerås.  Enligt matte själv så kostade ett och annat hjärnsläpp lite poäng, men Stella samlade trots det ihop hela 83 poäng av 100 möjliga, och slutade på en förnämlig andra-plats av 40-talet startande hundar. Starkt jobbat!!


----------

Avkommebeskrivning, Design-kullen 

Lördagen den 12 april var det dags för avkommebeskrivning på Solhaga, Markaryd. Deltog gjorde Helena & Salsa, Ann-Sofi & Pepper, Ingela & Mekko, Carina & Chanel, Karin & Stella. Tyvärr var Kavu's husse Martin sjuk, och kunde inte vara med.  Beskrivare var Anette Bennvid, och hon berömde Tina och Björns avelsarbete med orden "Trots att det är fem individer som utfört testet är det som att ha tittat på en enda hund, så lika är de i sättet och hur de jobbar, oberoende av hur pass tränade de är - fantastiskt!"


Jätteroligt för familjen Weberg, och förstås för mamma Gucci's matte Carina, att få så fint omdöme.


/Karin

----------

Saga, C.Cohiba, med husse Göran Funck slog till med ett härligt 1:a pris i NKL på jaktprovet i Arrie den 12 april! GRATTIS!

----------

Stella, C.Stella McCarthy, med husse Thomas Persson har varit i farten. Både med vänstervarv och lydnad. Utställningen slutade med en tvåa i Ukl, och med 154p i lydnadsklass 1 blev det etta andrapris. 

----------

Frazze, C.Espresso Freezer med matte Annica Pålsson har gjort ett godkänt anlagsprov i Viltspår!


Allt material på sidan är © Kennel Coatfloat om inget annat anges.  All rights reserved