~ F L A T C O A T E D    R E T R I E V E R ~

Kennelläger 2014

Pga ovanligt få anmälningar till lägret, så var det gränsfall att det blev av... Men ÅH så glada vi är att det ändå blev det!! Det ÄR ju som bekant omöjligt att vara med på allt och överallt, men detta läger är verkligen en höjdpunkt man inte vill missa!!


I helt traditionsenlig stil: Samling och markgenomgång på fredagkvällen, med Ingela i spetsen. Stationsupplägg lades upp, alla möjliga att anpassa till sin egen nivå! Därefter den stora och goda buffén och mysig samvaro runt borden, i den fina stugan i Skånes Fagerhult!


Lördagen bjöd på fin träning, och när man som jag väldigt ofta tränar själv, så känns det både roligt och lite lyxigt att få hjälp med både tankar och praktiska ting i träningen. Våra små valpar fick stifta sin första bekantskap med "riktigt" vatten. Oh Yeah, sa Yoda, medan Leicy förhöll sig något mera skeptisk... Och att få valpvakt denna helg var inget problem, duktiga barnen My och Ossi tog mer än gärna hand om underhållning för dem :-)


Coafloat Cup hanns naturligtvis också med på lördagens eftermiddag! Vann gjorde Per, och tvåa - samt arrangör av nästa års cup, blev Toni!


Senare på kvällen, efter den danska harjakten och lite återhämtning, rensade vi resterna från buffén, och Coatfloats vandringspris delades ut till Ingela Karlsson, för hennes och Mekkos prestationer under 2013!


På söndagen delades pussar och kramar ut, och med ett litet styng av vemod åkte var och en hem till sig, med ännu ett minnesvärt läger i tankarna!


Några bilder från lägret hittar du här: Som vanligt blir det mest bilder runt mat och lek, när man tränar hund har man ju fullt upp med det :-) Bilderna är stulna av Karin Lind.

Allt material på sidan är © Kennel Coatfloat om inget annat anges.  All rights reserved