~ F L A T C O A T E D    R E T R I E V E R ~

Kennelläger 2004

Coatfloats VP 2004

För andra året i rad, tog

C.Enzo Megaflyer hem Coatfloats Vandringspris

som mest framgångsrika Coatfloathund 2004.

Ägare. Kjell och Ingela Nilsson

Ännu ett kennelläger är avverkat. Vi har tillbringat det på Hjelmsjöviks lägerskola den 4-6/6, ett fantastiskt ställe mitt i skogen vid en sjö med tillgång till kanoter. På fredagen samlades vi vid 16.00 tiden och hann med att träna lite innan vi dukade upp till stort buffébord. Alla hade fått hjälpas åt med att bidraga till något gott och det blev ett bord fullproppat med massor av läckerheter för alla.

På lördagen blev det avfärd upp till Lärkesholm ett par km bort för träning hela dagen.Vi hade olika stationer av sök, vattenarbete, markeringar och dirigeringar. Lunchen, viltgryta,  avnjöts på Lärkesholm och hundar och förare fick tid att ladda batterierna en stund innan det var dags igen. På eftermiddagen blev det mycket vattenträning med kraftig störning. (när jag hade lyckats få över Extra på en vattendirigering på andra sidan en vik så släpptes en skock får ut som kom brölande i full galopp mot min stackars hund som hade en hals lång som en giraff och stod upp och trampade vatten, totalt paralyserad och omedveten om att hon simmade rakt på anden). På kvällen hade Gunnilla Ivarsson lagt upp årets Cuptävling, och till final

Kjell med Enzo och Kerstin med Sigge. Dom fick välja vars en människa som med ögonbindel skulle dirigeras ut till en öl. Vinnare blev Kjell & Enzo med "hunden" Tina som mycket dirigerbar lydde minsta tecken (trots att jag höll på att bli fälld av min medtävlare Göran) Tack Gunnilla för trevlig tävling och grattis Kjell till vinsten!

På söndagen blev det städning och en del träning med de flesta gav sig hemåt vid lunchtid då en del hade långt att åka. Och jag talar nog för alla när jag vågar påstå att både människor och hundar var rätt möra:-)) Tack alla ni som kom och förgyllde vår helg! Jag tror att vi är alla överens om hur kul det är att träffas och träna ihop och vi längtar redan efter nästa års läger.

Senare grillades det och kvällen avrundades med ost och vinbuffé samt utdelning av Coatfloats Vandringspris. Förra årets framgångsrikaste Coatfloatare blev precis som förra året igen, Kjell & Ingela Nilsson med C. Enzo Megaflyer. Stort Grattis!! Dessutom fick vi en fantastiskt present av våra valpköpare, presentkort på en weekend på Österlen och välkända Karlaby Kro. Tack snälla, allihopa!!

Miro

På återseende! / Tina & Björn

Allt material på sidan är © Kennel Coatfloat om inget annat anges.  All rights reserved