~ F L A T C O A T E D    R E T R I E V E R ~

Coatfloats Wirus á la Chivas

Född: 1998-03-21 ~~ Död: 2006


Jakt: 1 Ekl, 2:a i elitklass Flatcoated Retrievermästerskapet 2004

Utställning: 1 ökl

Övrigt: Godkänd mentalbeskrivning 1999-07-04 Avkommebeskriven 1999-07-18 Beskrivning: En lugn och samarbetsvillig tik med goda retrieveregenskaper.

Extra
Björn och Extra

Wirus var en hund som bara fanns där. Lätt att ha med att göra och otroligt snäll mot allt och alla. Hon tålde inte lika många förarmisstag som sin mamma, för hennes vilja att göra rätt och vara till lags var större, så det var viktigt att hon hade klart för sig vad man ville och förväntade sig av henne.

 

Hon var en liten tik med stor arbetslust och hon användes praktiskt redan vid tidig ålder där hon hela tiden skötte sig perfekt. Hon var väldigt snabb, samarbetsvillig och framförallt helt lugn och tyst i passivitet.

 

Genomgående för hela hennes kullar är mjuka, utan att vara veka, tysta hundar med perfekta apportgrepp och stor jaktlust.

 

Wirus parades våren 2001 med SUCH Micawbers Silverground Carpet Flyer och det föddes 8 (3+5) valpar. 2005 parades hon igen med den danska hanhunden DKBRCH NJCH SJ(J)CH Holly Hunters Woody Guthrie, och födde 7 tikar, varav en brun.

 

Allt material på sidan är © Kennel Coatfloat om inget annat anges.  All rights reserved