~ F L A T C O A T E D    R E T R I E V E R ~

2011

Händelser och Resultat

Händelser från andra år finns här!

2016   2015   2014   2013   2012   2011   2010   2009   2008   2007   2006   2005   2004   2003

2011-12-13


Duktiga Demi (C.Demitasse) och Göran Hansson blev godkända på KKL den 4 december!


...och så några bilder från en mycket trevlig kennelträning den 18 november. Vi började med glögg och Tinas Goda Lussekatter och avslutades med korvgrillning. Fast vi tränade hund lite också :-)

2011-11-20


Kavu (C.Esprit) och Martin Ehrlander, startade lägre klass sök i Falkenberg den 13 november. Kavu gjorde ett fantastiskt sök och belönades med 10-10 av domarna. Lydnaden var bra, men en nolla på krypet drog ner poängen lite. Det räckte dock till en 4:de placering och uppflyttning med god marginal!!


2011-10-31


Så har de gjort det IGEN!!


Fantastiska duon Ingela Karlsson och Mekko... I lördags var de med i Sveriges vinnande lag på Nordiska (lag-)Mästerskapet, och i söndags blev de Nordiska Mästare individuellt. En helt fantastisk bedrift av ett helt fantastiskt ekipage!!

2011-10-23


Den 23 oktober hade vi Kenneljakt! En härlig dag med duktiga hundar och bra förare!! Se bilder i galleriet eller här>>>

Foto: Jonas Eriksson

Fler bilder hittar du här!
2011-09-12


Ännu en provhelg till ända och nya resultat!!


Stella (C.Stella McCartney) och Karin Lindh gjorde ett jättefint arbete och fick ett 2:a pris i ekl med kritiken "En mkt trevlig arbetande tik som gör ett glimrande markeringsarbete och är mkt styrbar i dirigeringsarbetet." Tyvärr var det orken som gjorde att det inte riktigt räckte till ett förstapris.


Criollo (C.Criollo) och David Petersson startade på Gotland den 11/9 och tog hem ett 1:a pris i nbkl!


Pinja (C.Pina Colada) och Ing-Mari Lindh gjorde jaktprovsdebut i Hjo den 11/9. Pinja hade lite problem med viltet, men det räckte dock till ett pris, om än ett krokigt sådant. En 3:a i nbkl blev resultatet.Och så har det kommit en underbar bild till "redaktionen" ;-) Tre generationer Coatfloatare i rakt nedstigande led!Fr.v Coatfloats Azzaro 5 månader, Coatfloats Chanel 5,5 år och Coatfloats Enjoy Gucci Megaflyer nästan 10,5 år! Stolt och lycklig ägare till alla tre är Carina Reinhold.2011-09-07


Så har vi lite nya resultat igen, efter helgen 3-4 september.


Mekko (C.Marimekko) och Ingela Karlsson har startat på Norska RM. En riktigt fin insats gav en hedervärd 11:e placering:


Chili (C.Chili Chocolate) och Ulrica Andersson har tävlat lydnadsklass 1. Glädjefnatt under inkallningen kostade poäng, men det slutade med 142 poäng och ett 2:a pris.


Erik (C.After Eight) och Gunnilla Ivarsson spårade till sig en vinst i hkl spår och är uppflyttade till elit!2011-08-29


Santiago (C.Santiago de Cuba) med äg. Anne Daugaard visade framtassarna i utställningsringen den 19 juni. Klassen heter Mellem i Danmark, och han fick ett Excellent av domare Birgitte Jörgensen.
2011-08-15


Under helgen 13-14 augusti tog två Coatfloat-ekipage steget upp i elitklass på jaktprovet i Lenhovda! Både Bailey (C.Caffe Bailley) med Maria Wendeler och Stella (C.Stella McCartney) med Karin Lind tog sina sista välförtjänta ökl-ettor!


2011-07-30


Idag har Ulrica Andersson och Chili (C.Chili Chocolate) startat på jaktprovet på Hunneberg och tagit ett förstapris i nkl!!


2011-07-28


Helgen den 23-24 juli avgjordes

lag-SM i apporteringi Småländska Aneby. Ingela Karlsson & Mekko

(SEJCH NOJCH DKBRCH NordJCH C.Marimekko) deltog i ett av de 25 anmälda lagen och de placerade sig på en mycket hedervärd 6:e plats!


Laget framför provområdet, fr v:

Coatfloats Marimekko

Athos äg. Thomas Hultstrand, Skybar Attention, äg.Annalena Andersson.


Foto:Annalena Andersson2011-07-25


Cecilia Askerstedt och Java (C.Magnum Java) var på utställning i Köping den 24 juli. Resultatet blev ett Good i ökl, och domare Henric Fryckstrand, lämnade kommentaren "Söt tik som behöver mer tid för att komma till sin rätt".

2011-06-30
2011-05-31


Tre stolta lägerdeltagare! Kullsyskonen Coatfloats Enjoy Gucci Megaflyer, Coatfloats Enzo Megaflyer och Coatfloats Extra Megaflyer! Bilden togs den 29 maj, dagen före deras 10-åriga födelsedag!


Flera bilder från Kennellägret hittar du i här>>> Galleriet fylls på efterhand som det ramlar in bilder från lägret!
2011-05-15


Christina Naeslund visade upp sin Nogger (C.Nogger) på SSRK Västras utställning i Ulriksdals Slottspark den 14 maj. Domare var James Richardson, Storbritannien. Resultatet blev ett Very Good i öppen klass.


Stella (C.Stella McCartney) och Karin Lind startade på jaktprov igen helgen 7-8 maj och den gången blev det ett 2:a pris!2011-05-09


Den 8 maj startade Java (C.Magnum Java) och Cecilia Askerstedt på viltspårprov i Härad, och blev godkända i anlagsklass. Domare var Helena Sjöström.2011-05-05


Hej på er!!


Ofta ser jag Grattishälsningar i gästboken här när ni gjort bra ifrån er på tävlingar och prov, och det är ju jätteroligt! Jag brukar försöka plocka upp den information som finns och publicera här på Senaste Nytt, och även under Resultat och er egen ruta under kullar om det är ett bättre resultat än tidigare.


Det vore enklare, och framför allt mindre risk för fel, om alla skickade in sina resultat direkt till mig, och det är lite si och så med den saken!! Helst vill man ju ha in resultat omgående för nya nyheter är ju roligare än gamla! Nu finns det möjlighet att via ett formulär fylla i sina resultat direkt här på hemsidan. En länk till formuläret finns också på startsidan! Enklare kan det inte bli, så nu hoppas jag att alla hörsammar detta!! För den som vill går det givetvis också bra att maila mig som vanligt!


Jag vill också slå ett litet slag för Resultat-sidan. Ta gärna en titt på den och se så att de resultat som finns där i resp.gren stämmer för er hund, så att jag inte har missat något. Hör i så fall av er till mig!!


/Webmoster Ing-Mari2011-05-03


Stella (C.Stella McCartney) och Karin Lind startade på två jaktprov den gångna helgen! Lördagen 30 april tog de ett 2:a pris i Gusum för domare Kicki Pilenås, och söndagen 1/5 håvade de in ett 1:a pris för Kent Palmgren i Vingåker!


Göran Hansson startade sin Demi (C.Demitasse) på Workingtest i Växjö den 1:a maj, och bärgade hem 2:a placeringen i elitklass!


Maria Wendeler gjorde premiär i ökl med Hassel (C.Chocolate Hazel) och fick ett 3:e pris


Den 2:a maj startade Ulrica Andersson och Chili (C.Chili Chocolate) i nybörjarklass. De fick ett 2:a pris och fick dessutom domarens pris!
2011-04-24


Jaktprovssäsongen är i full gång! Den 17 april startade Maria Wendeler sin Bailey (C.Caffe Bailey) i ökl och fick ett 2:a pris. På samma prov och i samma klass startade Jonas Erikson och Anthon (C.Anthon Berg) och fick ett 3:e pris!

2011-04-20


Nisse (C.Non Stop) och Kerstin Holm var ute på bruksprov den 17 april, och blev uppflyttade till lägre klass spår.2011-04-04


Lite samlade resultat från senaste tiden...


WT i Bromölla 19 mars: Maria Wendeler hade framgång med båda sina hundar i öppen klass, Hassel (C.Chocolate Hazel) vann klassen, och Bailey (C.Caffe Bailey) placerade sig som 4:a. Göran Hansson och Demi (C.Demitasse) startade i elitklass och rodde hem en 2:a placering!


Camilla Kadziolkas Soya (C. Cuban Peach) visade upp sig på Malmö-utställningen, och fick omdömet Very Good i ukl.Hennes syster Pinja (C.Pina Colada) fick samma omdöme, VG fast i juniorklass, veckan före på SSRK-utställningen i Moheda.


Avslutningvis ett par nya bilder:'

2011-03-16


Duktiga Tella födde 12 stycken fina valpar den 14 mars!! 5 tikar och 7 hanar!

2011-02-14


Den 5 februari var det dags för Kennelfesten för Ingela & Mekko!

Dagen började med träning för dem som ville, och efter en mulen och mycket blåsig start, så blev det sedan träning i solsken - och blåst :-) Några av oss "Romsyskon" hade en liten inofficiell kullträff och tränade tillsammans.

Sedan tog festligheterna vid, med god mat och trevligt sällskap. Och så firades såklart både Ingela & Mekko och de stolta uppfödarna med både tavlor och annat :-) Stort tack alla för en mycket trevlig kväll. Bilder från träning och fest finns här


Webmoster Ing-Mari....som skulle hem till Småland och tyvärr fick lämna festen lite för tidigt :-(


2011-01-18


Ingela Karlsson och Mekko har gjort det igen! I lördags blev de 2:e vinnare med CK på A-prov på Fyn. 1:e vinnare var redan fullcertad, varpå certet går till bästa hund med CK. Mekko ståtar nu med det imponerande namnet:


Foto: Katarina Rydholm-Squires


Allt material på sidan är © Kennel Coatfloat om inget annat anges.  All rights reserved